Îmi place să scriu pe cât de mult îmi place să citesc. Nu ştiu care identitate îmi e mai aproape, cea de scriitoare sau cea de cititoare, aşa că le amestec, scriind şi ficţiune, şi cronici de carte. Am scris până acum două volume de poezie, rezistență (Cartea Românească, 2016) şi Indigo (Tracus Arte, 2018) şi două cărţi pentru copii, ambele la Editura Cartier, ambele ilustrate de Mihaela Paraschivu: Catrina şi Marele Domn-Somn (2017) şi Un unicorn în Muzeul de oase (2018)
Sunt coautoare a romanului colectiv (şi de maximă tinereţe!) Rubik (Editura Polirom, 2008) şi coordonatoare a trei volume colective: Poveşti cu scriitoare şi copii (Editura Polirom, 2014), 10.000 de semne/Otros 10.000 caracteros (antologie bilingvă de proză românească, în ediție româno-spaniolă, apărută la Editura ICR în 2017) şi Un secol de poezie română scrisă de femei, Vol. I, împreună cu Paula Erizanu, la Editura Cartier.
Poeme și eseuri de-ale mele au apărut în în reviste literare și în cinci volume colective: Cum citesc bărbații cărțile femeilor (volum coordonat de Lia Faur și Șerban Axinte la Editura Polirom, 2017), Tu, înainte de toate. O antologie a poeziei contemporane de dragoste, coordonată de Cosmin Perța (Editura Paralela 45, 2018), Ea. Perspective feministe asupra societăţii româneşti (Editura Curtea Veche Publishing, 2019), Izolare (volum coordonat de Alexandra Rusu, Editura Nemira, 2020) şi Arta revendicării. Antologie de poezie feministă coordonată de Medeea Iancu, Editura Fractalia şi LitFem, (2020). În 2018 am participat la un workshop de traducere de poezie organizat de ICR Stockholm, iar poemele mele au apărut în revista suedeză Lirykvänen. Grupaje traduse în limba maghiară au apărut și în două publicații din Ungaria Új Nautilus și Prae. Sunt membră PEN şi, în prezent, fac parte din redacţia revistei Observator cultural